Winrock

ngeunaan Winrock

Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu. Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus ...

Main Produk


inconel 718 625 600 601 ketok hex stud baud na nut fastener M6 M120

inconel 718 625 600 601 ketok hex stud baud na nut fastener M6 M120

kaunggulan konci kami ngawengku: Quality kalenturan pangalaman International jasa pangiriman deliveries Mecahkeun Di-waktos fasteners Husus pikeun nyocogkeun sarat konsumén ': Ka gambar Pikeun spésifikasi customer Jeung nguji tambahan Dina bahan ilahar Jeung threads mahiwal Fasteners dina bahan tinangtu dijieun pikeun standar dimensi internasional. bentuk thread: Sadaya fasteners bisa disadiakeun kalawan ...

china supplier 304 baja hex steel stop kontak taktak baud 10mm taktak dia 12mm

china supplier 304 baja hex steel stop kontak taktak baud 10mm taktak dia 12mm

Spésifikasi 1): M2, M3, M4, -4-40 / 6-32 2) Karbon baja + Séng Plated + steel baja + SUS300 Passivation. 3) Numutkeun kana teken atawa Sampel. 4) OEM mangrupa wilujeng sumping. screws beuki bolts: 1: kualitas High, harga kalapa, jasa unggulan sarta pangiriman ajakan. 2: standar Beda pilihan Anjeun. 3: Kabéh produk geus kaliwat baku internation. 4: stock Big: Leuwih 800 ton unggal spésifikasi. Ngeunaan urang ...

M3, M6 titanium screw screws sirah datar stop kontak sirah cap titanium flange pikeun bedah tulang tonggong

M3, M6 titanium screw screws sirah datar stop kontak sirah cap titanium flange pikeun bedah tulang tonggong

Pedaran produk Naon anu kaunggulan HPF urang? 1. Kami produsén 2 langsung. Kualitas jaminan: ISO9001-2008 Certified TUV SGS, CE Certified, téhnologi prosés dewasa / Sistim 3. Profésional Téknik kamampuhan 4. Lumrah jeung kalapa harga 5. Duanana pesenan leutik sarta pesenan badag anu tampi 6. Leuwih ti taun pangalaman 20 di ...

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12

panas Produk

  • Stop kontak Kepala Cap screw
  • Produsén alloy husus fasteners hastelloy C276 kacangan
  • Hastelloy C22 / N06022 stop kontak sirah screw
  • Alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 / DIN976
  • Custom fastener 316 stainless steel DIN931 hex baud ku harga alus