Winrock

ngeunaan Winrock

Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu. Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus ...

Main Produk


No.62-Monel K500 rod threaded

Monel K500 rod threaded

Monel K500 threaded Rincian rod Gancang Tempat of Origin: Jiangsu, Cina (Daratan) Brand Nami: HPF, QFC Standar: DIN ngaran produk: Monel K500 tipe rod threaded: threaded rod Bahan: nikel baja alloy / Super duplex baja / steel Steel Bahan Kelas : Monel K500 finish: caang, lemes Ukuran: M6 ~ M64, atanapi sakumaha per teken MOQ: 50PCS ...

No.106-pabrik jualan langsung kualitas luhur incoloy rod alloy925 fastener thread

Pabrik jualan langsung kualitas luhur rod alloy incoloy 925 fastener thread

Spésifikasi rod thread 1.Alloy Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925, 2.quality dijamin harga 3.competitive pangiriman 4.fast 1. Jéntré produk Cipondoh, Tangerang Ngaran Galunggung Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925 rod thread Bahan 1.Stainless baja: 303,304,316,321,347,316Ti, 317L, 310S, 410, jsb. duplex baja 2.Super steel: S31803 / 1.4462, S32750 / 1.4410, S32760 / 1.4501 3.Alloy baja: titanium: Gr2, Gr5 Monel: 400, K-500 ...

No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

Alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 / DIN976

Spésifikasi 1.alloy bolts fastener inconel 718 2.guaranted kualitas harga 3.competitive 4.prompty pangiriman 5.Certificate: ISO 9001: 2008 1. Jéntré produk Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts 1.1 Ukuran sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 '' 1.2 Panjang sagi genep sirah baud: 6mm-500mm 1.3 bijil ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1 1.4 Standar DIN 931, DIN ...

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12

panas Produk

  • Stop kontak Kepala Cap screw
  • Produsén alloy husus fasteners hastelloy C276 kacangan
  • Hastelloy C22 / N06022 stop kontak sirah screw
  • Alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 / DIN976
  • Custom fastener 316 stainless steel DIN931 hex baud ku harga alus