Winrock

About Winrock

Winrock minangka pemasok profesional kanggo pengikat khusus, ngadegake kantor ing kutha shanghai, pabrik manufaktur ana ing kutha Dongtai, Provinsi Jiangsu. Produksi akeh aplikasi kanggo Oil and gas, Petrochemical, Generasi daya, Kapal tekanan, Katup ... Kita bisa mesin fastener sebagai standar internasional atau khusus ...

Produk Utama


ING 718 625 600 601 tunyuk hex stud bolt lan nut fastener M6 M120

ING 718 625 600 601 tunyuk hex stud bolt lan nut fastener M6 M120

Kekuwatan utama kita kalebu: Fleksibilitas kualitas Internasional pengalaman On-time pangiriman Layanan pangiriman rusak Khusus pengikat kanggo cocog karo kebutuhan pelanggan: Kanggo gambar Kanggo spesifikasi pelanggan Kanthi testing tambahan Bahan-bahan sing ora biasa Kanthi benang ora biasa Fasteners ing bahan tartamtu diprodhuksi menyang standar dimensi internasional. Formulir benang: Kabeh pengenceng bisa diwenehake karo ...

china supplier 304 stainless steel hex socket shoulder bolt 10mm bahu dia 12mm

china supplier 304 stainless steel hex socket shoulder bolt 10mm bahu dia 12mm

Spesifikasi 1): M2, M3, M4, -4-40 / 6-32 2) Baja karbon + Seng singkong + Baja tahan karat + SUS300 Passivation. 3) Miturut Gambar utawa Sampel. 4) OEM welcome. Sekrup liyane lan baling bolongan: 1: Dhuwur kualitas, rega competitive, layanan apik lan pengiriman cepet. 2: Standar liyane sing dipilih. 3: Kabeh produk wis liwati standar internasional. 4: Simpenan gedhe: Swara 800 ton saben spesifikasi. Prakawis kita ...

M3, M6 titanium sekrup flat kepala soket sirah tutup titanium flange sekrup kanggo operasi balung mburi

M3, M6 titanium sekrup flat kepala soket sirah tutup titanium flange sekrup kanggo operasi balung mburi

Deskripsi Produk Apa kaluwihan HPF? 1. Kita produsen langsung 2. Quality Assurance: ISO9001-2008 Certified TUV SGS, CE certified, mature process technology / system 3. Kemampuan Teknik Profesional 4. Cukup and competitive price 5. Loro-lorone pesenan sing cilik lan pesenan gedhe disambut dening 6. Luwih saka pengalaman taun 20 ing ...

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo wenehi ngerti. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing Jam 12

Produk Panas

  • Socket Head Cap Screw
  • Produsen khusus paduan campuran hastelloy kacang C276
  • Hastelloy C22 / N06022 Socket kepala soket
  • Alloy718 / 2.4668 thread rod, stud bolts fastener DIN975 / DIN976
  • Kustom pengikat 316 stainless steel DIN931 hex bolt karo rega apik